Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 29 aprilie 2015

Raspunsul unei intrebari care ne arde. Este Captain America virgin la 97 ani? Chris Evans raspunde

Niciun comentariu
Steve Rogers si Peggy Carter nu au mai avut parte de acel "dans" si astfel Captain America a ramas fara un "love interest" de atunci pana in prezent. Chris Evans a raspuns in sfarsit teoriilor fanilor care spun ca liderul Razbunatorilor este virgin la 97 ani.
Acesta povestea pentru Entertainment Weekly ca personajul sau este extrem de complex si de vast. Macinat de un conflict interior dupa intalnirea cu Bucky si in cele din urma la ideea unei relatii cu o femeie.
"It’s funny when you think about it – he’s probably a virgin," spunea Evans razand. "He’s probably a virgin! I don’t know when it would’ve happened." (asta ca citat direct)

Intrebat daca cumva Captain America s-a cuplat cu vreuna din fetele USO in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, Evans a spus ca "Exista posibilitatea sa fi fost o fata care sa ii fi furat mintile. Dar probabil este doar un baiat bun si o astepta pe Peggy Carter, fiind mai de moda veche in cazul acesta. Aceste lucruri ce sunt in conflict, conflict personal. El este foarte uman, de asta imi place de el." 

Sa speram ca o relatie intre Captain America si Agent 13 se va dezvolta in filmul Captain America: Civil War, asta pana nu e prea tarziu deoarece cu totii stim ce se va intampla in mare in noul film. In benzile desenate Primul Razbunator este dus la inchisoare...si nu cred ca este modul dorit de el sa isi piarda virginitatea.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu