Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 29 aprilie 2015

Va aparea Joker in Batman v Superman?

Niciun comentariu
Faptul ca Ben Affleck a fost surprins pe platoul de la Suicide Squad, au fost deschise nenumarate speculatii in care lumea se intreaba daca Ben este acolo pentru a filma pentru Suicide Squad sau pentru a filma pentru Batman v Superman: Dawn of Justice o scena cu Joker.
S-a spus ca Batman v Superman: Dawn of Justice a fost adaugata o scena de flashback in care Joker il bate pana la moarte pe Jason Todd (al doilea Robin). Totusi pana la lansarea filmului putem ramane deschisi la speculatii.

Partea pozitiva este ca DC Cinematic Universe urmeaza reteta de succes a Marvel Cinematic Universe si vor merge pe ideea de Crossover. Premiza de la care s-a pornit este ca in Suicide Squad, Amanda Waller il va chestiona pe Joker despre Batman intr-un moment inc are acesta este surprins pe o camera de securitate. Claunul este singurul de la care aceasta poate primi informatii. Pe de alta parte Zack Snyder s-ar fi decis la randul sau sa adauge o scena cu Joker in Batman v Superman.
In 1988 "Death in the Family" este storyline-ul de benzi desenate in care Jason Todd este omorat de catre Joker. Desi acesta este readus la viata cativa ani mai tarziu, evenimentul este si a fost unul major pentru Batman.

Batman v Superman: Dawn of Justice va aparea in cinematografe pe data de 25 martie 2016, in timp ce Suicide Sqaud pe data de 5 august 2016.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu