Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 6 mai 2015

Finalul alternativ de la Avengers: Age of Ultron contine mai mult Quicksilver

Niciun comentariu
SPOILERE GRAVE MAI DEPARTE

Pana ca Avengers: Age of Ultron sa apara in cinematografele din America, deja se spunea ca filmul cand va aparea pe Blu-Ray/DVD va avea o multime de noi caracteristici, printre care si un final alternativ.
Nu se stie daca aceste scene vor fi distribuite si publicului, totusi Joss Wheadon a dezvaluit ca au fost scene de final trase cu Pietro Maximoff a.k.a Quicksilver, alaturi de sora sa, in noul sau costum.

In timpul bataliei din Sokovia, Quicksilver este omorat in timp ce il salveaza pe Hawkeye si pe un copil, avand parte de un final eroic. Pe parcursul filmului nu se specifica daca vitezomanul nostru ar avea metabolismul mai rapid, la fel si daca s-ar vindeca mai repede, cum este The Flash, astfel daca acesta nu ar fi murit la acel moment audienta probabil ar fi fost putin confuza.

Wheadon a realizat ca Age of Ultron era la baza un film despre razboi asa ca "un pret de platit" era necesar si cine se potrivea mai bine decat arogantul vitezoman care chiar avea o problema cu Hawkeye. Astfel acesta a stiut ca moartea sa va rezona cu fiecare membru in parte. Totusi se pare ca Joss i-ar fi spus lui Aaro Taylor-Johnson ca singurul mod prin care caracterul sau ar ramane in viata, ar fi o interventie directa de la Marvel.

Age of Ultron va aparea pe Blu-Ray/DVD spre sfarsitul acestui an si speram ca va avea momente mai "argintii".

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu