Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

luni, 4 mai 2015

Grey Hulk a fost aproape sa apara in Avengers: Age of Ultron

Niciun comentariu
Acum cateva luni Hot Topic au prezentat o linie exclusiva de jucarii Funko POP Vinyl ce a sugerat ca Grey Hulk isi va face aparitia in Avengers: Age of Ultron. Linia de jucarii a fost numita "Savage Hulk" si odata cu prima poza au aparut si diversele speculatii despre culoarea gri a lui Hulk si motivul pentru care s-ar intampla. Se pare ca desi in mare parte fanii au dat raspunsurile corecte, in Avengers 2 nu a aparut decat Green Hulk. Totusi, interesant este faptul ca Grey Hulk ar fi trebuit sa isi faca aparitia cu adevarat in scena luptei dintre Hulk si Hulkbuster.
Industrial Light & Magic (ILM), echipa care a lucrat la film si mai ales la efectele lui Hulk, au spus ca initial Hulk trebuia sa isi schimbe culoarea dar totusi se pare ca, in final, a fost preferata culoarea verde si singura modificare a fost schimbarea ochilor pentru a arata ca este sub influenta lui Scarlet Witch.

Ironia este ca Hulk trebuia sa fie defapt gri in benzile desenate. Stan Lee si Jack Kirby au povestit ca prima creatie a lui Hulk a fost gri dar datorita problemelor cu imprimanta, Hulk iesea constant verde asa ca au continuat pe ideea asta.
Pe aceeasi baza, dupa ceva timp a aparut si Grey Hulk, un nou caracter, dar total diferit fata de Hulk cel verde. Acesta nu era asa de puternic dar era mult mai controlat, mai destept si mai manipulativ.
Exista o discrepanta totusi intre caractere, avand in vedere momentul in care a vrut sa se foloseasca Grey Hulk in film.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu