Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

luni, 4 mai 2015

Jesse Eisenberg este pe langa benzile desenate

Niciun comentariu
Se pare ca nu trebuie sa iti placa benzile desenate pentru a aparea intr-un film cu supereroi.
Actorul Jesse Eisenber, ce il va juca pe Lex Luthor in viitorul film Batman v Superman: Dawn of Justice, nu stia nimic despre benzi desenate pana sa fi luat rolul celui mai mare inamic al lui Superman.

Intr-un interviu pentru The Tonight Show prezentat de Jimmy Fallon, Jesse Eisenber a recunoscut cu curaj telespectatorilor ca el nu stia absolut nimic despre benzile desenate. Nimic ciudat aici daca starul nu l-ar fi interpretat pe inamicul #1 a lui Superman in viitorul film Batman v Superman: Dawn of Justice.

Probabil ca Jesse nu este singurul actor de film bazat pe benzile desenate ce nu stie nimic despre acestea. Totusi sa nu uitam ca filmele de acest gen au o crestere colosala, dupa cum se spune ne aflam in "The Golden Age of the Comic Books Movies", astfel producatorii in general au grija in a alege actorii perfecti. Sa tinem cont si de faptul ca stacheta a fost ridicata de actori precum Sir Anthony Hopkins care a jucat in Thor sau Michael Douglas ce va aparea in Ant-Man. Si Al Pacino spunea acum ceva timp ca i-ar placea sa apara intr-un film cu supereroi.

Probabil totusi ca la momentul de fata Jesse Eisenber stie mai mult despre supereroi decat stia atunci cand a fost ales pentru rolul lui Lex Luthor.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu