Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 6 mai 2015

Martin Freeman se alatura Universului Marvel

Niciun comentariu
Desi Universul Marvel este unul foarte bogat, iata ca ultima sa achizitie este nimeni altul decat Martin Freeman, nimeni altul decat actorul principal din The Hobbit, Bilbo Baggins.
Se pare ca Biblo, pardon Martin Freeman, s-a alaturat cast-ului pentru filmul Captain America: Civil War, rolul sau fiind necunoscut pan ain momentul de fata.

Intr-un comunicat de presa, Marvel a spus ca Martin Freeman, cunoscut din trilogia The Hobbit sau Sherlock, s-a alaturat celei de-a treia parti a Captain America: Civil War ale carui filmari deja au inceput in Atlanta. Kevin Feige a vorbit despre asta si a spus ca Marvel nu ar putea sa fie mai "mandrii si mai onorati" sa aibe acest actor alaturi de ei.

Se zvoneste ca Martin va avea un rol secundar, probabil politic asemeni lui Tommy Lee Jones in primul Captain America: The First Avenger. Foarte probabil va avea un rol foarte popular si de marca pentru acest film.

De departe cele mai interesante teorii sunt acelea care spun ca Martin Freeman va avea un rol marunt in
Captain America: Civil War dar care va fi exploatat mai
tarziu. Acum sa ne permitem sa visam, putem crede ca el il va interpreta pe nimeni altul decat Norman Osborn si va fi pregatit pentru filmul lui Spider-Man (fara nume momentan) ce va vedea lumina zile in 2017.




In storyline-ul din Civil War, Normal Osborn joaca rolul de lider al echipei Thunderbolts, o banda de escroci ce au ca scop vanarea supereroilor ce refuza sa se predea guvernului. Un fel de Suicide Squad al universului Marvel. Este o fantezie cam mareata dar in momentul de fata si cu Spider-Man care va aparea in Civil War, totul este posibil. Pana atunci ramane sa asteptam si sa vedem ce va face Martin Freeman si daca se va afla de partea lui Iron Man sau de partea lui Captain America.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu