Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

luni, 4 mai 2015

Star Trek nu va avea parte de un serial TV in urmatorii ani

Niciun comentariu
Desi multi au fost destul de critici la adresa noilor filme Star Trek, succesul total a dus la revitalizarea francizei. Astfel au aparut diverse zvonuri cum ca un nou serial Star Trek isi va face aparitia la televizor dupa o lunga absenta. Zvonurile au fost amplificate luna trecuta cand s-ar fi "auzit" ca CBS lucreaza la o noua serie Star Trek alaturi de Bryan Singer, cel ce va regiza X-Men: Apocalypse.
Se pare ca toate aceste zvonuri au fost neadevarate, actorul Jonathan Frakes spunand chiar ca sansele de a vedea Star Trek intr-o serie pe micile ecrane sunt mult prea mici pentru anii ce urmeaza.

Totusi, se spune ca s-a refuzat o oferta de a se face un nou serial Star Trek in mare parte datorita faptului ca "brandul" s-a diluat prea mult in anii '90-'00 ceea ce a dus la dezastrul ce a fost Star Trek: Nemesis. Avand in vedere succesul noilor filme, scopul este de a mentine universul Star Trek actual cat mai concentrat si bun posibil astfel nefiind loc pentru o noua serie de televiziune.

Nimic surprinzator avand in vedere ca anul trecut regizorul J.J. Abrams a spus ca CBS nu au niciun interes in a face o noua serie Star Trek, deci discursul lui Frake nu este surprinzator.
Star Trek: The Original Series a fost difuzata intre 1966-1969 apoi a urmat in 1987 Star TrekL The Next Generation, la randul ei urmata de Star Trek: Deep Space Nine (1993), Star Trek: VOyager (1995) si Star Trek: Enterprise (2001), ultimul oprit in 2005.

Desi nu o sa avem parte de un nou serial de televiziune in viitorul apropiat, filmele vin spre noi cu pasi repezi. Urmatorul film va aparea pe 8 iulie, 2016 si se zvoneste ca se va chema Star Trek: Beyond.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu