Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 29 aprilie 2015

Ben Affleck zarit pe platoul de film Suicide Squad

Niciun comentariu
Aflandu-se in pre-productie, Suicide Squad nu a negat niciodata o conexiune cu celebrul supererou Batman.
Filmul este plin de personaje ce apartin Cavalerului Negru, personaje ca Joker (Jared Leto), Harley Quinn (Margo Robbie:X), Deadshot (Will Smith, God Help Us). Pe langa asta s-a zvonit si posibilitatea unei locatii cheie precum Arkham Asylum. Iata totusi ca aceste conexiuni pot deveni si mai puternice si asta se datoreaza faptului ca Ben Affleck a fost zarit pe platoul de filmare de la Suicide Squad.

Desi dovezile nu sunt foarte clare, siteul canadian eTalk spune ca Ben Affleck a ajuns in Canada, locul unde se dezvolta productia filmului Suicide Squad. Desi ar putea fi o coincidenta, un utilizator de Twitter, Bart Fear, pretinde ca are o poza cu Ben Affleck pe platoul de filmare.
Se pare ca toata aceasta situatie nu sugereaza decat faptul ca Batman va avea o aparitie in Suicide Squad, aparitie ce va influenta cursul filmului intr-un mod decisiv.

Cavalerul Negru nu este singurul care se presupune ca va avea o aparitie in Suicide Squad, zvonindu-se si de Lex Luthor (Jesse Eisenberg) marele inamic al lui Superman. Totusi nimic nu a fost confirmat pana in prezent.

Suicide Squad se afla in productie si va vedea lumina zilelor in cinematografe pe data de 5 august 2016.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu