Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 29 aprilie 2015

Marvel ar putea sa fi gasit actorul ce il va interpreta pe Spider-Man

Niciun comentariu
Dupa ce a fost confirmat ca Marvel il va folosi pe Peter Parker in noul film Spider-Man, au fost tot mai multe zvonuri despre care actor il va interpreta pe Omul Paianjen.
Latino - review au spus ca favorit in momentul de fata este nimeni altul decat starul din Ender's Game. Starul nu a avut nimic de comentat dar anumite surse sustin ca Asa Butterfield este deja confirmat.

Intr-o maniera logica, dorinta celor de la Marvel de a il adauga pe Asa Butterfield in filmul lor nu este una absurda, acesta fiind perfect pentru versiunea adolescenta a lui Peter Parker. Mai mult, desi Butterfield are 18 ani, acesta poate parea ca este mai tanar decat arata, factor important avand in vedere ca Marvel a spus ca in film, Peter Parker va avea 17 ani.



Nu ar trebui sa mai dureze mult pana la confirmarea sau infirmarea acestei stiri, avand in vedere ca a fost confirmat ca Spider-Man isi va face prima aparitie in Captain America: Civil War, 2016.
Pe langa asta, Marvel a spus ca momentan este cautat un director pentru filmul solo Spider-Man ce va vedea lumina zilei in 2017. Se pare ca Drew Goddard (Cabin in the Woods) este favorit pentru a prelua rolul de director.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu