Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 29 aprilie 2015

Scenaristul Fantastic Four vorbeste despre film

Niciun comentariu
Dupa rateul celor doua filme Fantastic Four (2005) si Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007), pasionatii de benzi desenate stau cu sufletul la gura pentru reboot-ul seriei.
Inca de cand directorul Josh Trank si grupul sau de tineri actori de perspectiva au finisat prima poza oficiala pentru Fantastic Four Reboot, nu am vazut mare lucru exceptand doua trailere. Astfel, pe buna dreptate, fanii au inceput sa se gandeasca cu tristete ca filmul va fi foarte slab si sarac atat in continut. Situatia e cua tat mai tensionata cu cat fanii au mai fost arsi de doua ori in trecut. Totusi producatorul si scenaristul Simon Kinberg a precizat ca el impreuna cu Trank si Fox vor sa livreze fanilor cel mai bun produs. Acestia nu au vrut sa dezvaluie nimic pana nu a fost finalizat in buna masura pentru a fi prezentat.
Astfel acesta explica de ce a durat atat de mult pentru a il vedea pe The Thing sau pe Dr. Doom.

Totusi fanii au motive sa fie ingrijorati dat fiind trecutul acestei serii dar si faptul ca abordarea Reboot-ului va fi total diferita fata benzile desenate. Acolo Cei Patru Fantastici au fost expusi la radiatii cosmice pe de alta parte, in noul film, acestia vor calatori intr-o alta dimensiune ce le va altera fizicul.

Fantastic Four va vedea lumina zilei pe 7 august 2015.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu