Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

luni, 4 mai 2015

Avengers: Age of Ultron face distrugere la Box Office

Niciun comentariu
In America, Avengers: Age of Ultron a avut lansarea pe 1 mai si iata ca au aparut incasarile oficiale din prima zi. Se pare ca filmul a avut incasari de peste 80 milioane $ in prima zi, mai mult decat primul film Avengers, fapt ce a plasat Age of Ultron ca al doilea film cu cele mai mari incasari in prima zi al tuturor timpurilor.

Potrivit Deadline, Disney a raportat incasarile primei zile la 84.46 milioane $ astfel acesta a fost plasat in spatele liderului Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 ce a avut incasari de 91.07 milioane $.
Foarte interesant este faptul ca Harry Potter era extrem de popular la momentul respectiv si era si finalul francizei. Avengers este doar la cel de-al doilea film ceea ce este un lucru remarcabil.

Nu stiu daca ar trebui sa ne mire aceasta situatie avand in vedere ca o promovare masiva a filmului a fost facuta luni de zile iar asteptarea sa a durat cativa ani. Se pare ca toate interviurile, teaserele, trailerele, spoturile publicitare, behnind the scene si-au atins punctul.
Personal am fost de parere ca mediatizarea a fost mult prea masiva si ca filmul nu se va ridica la nivelul asteptarilor dar se pare totusi ca filmul a fost un real succes iar campania de promovare a fost si ea la randul ei un real succes.

Asteptam pana la sfarsitul saptamanii sa vedem cate recorduri mai sparge Ultron.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu