Review-uri, Debate-uri, Stiri, intr-un cuvant Cinematografie!

miercuri, 6 mai 2015

Marvel a vrut sa taie din Avengers: Age of Ultron

Niciun comentariu
Pentru cei care nu stiu, Joss Wheadon, regizorul Avengers: Age of Ultron, este un tip mai dintr-o bucata si nu are retineri cand vine vorba sa spuna ceva. Acesta printre altele a spus clar si raspicat ca a dorit ca Daredevil sa fie un film si nu un serial sau ca Ant-Man are cel mai bun script citit de el vreodata pentru un film cu supereroi (please God sa fie asa ca eu am niste dubii). Asa ca nimic surprinzator sa il auzim pe Joss cum spune ca a avut ceva neplaceri la editarea Avengers: Age of Ultron, mai mult Marvel ar fi dorit sa scoata un continut destul de mare din cut-ul final.

CEVA SPOILERE
 
Fiind invitat la Empire Film Podcast, Wheadon a admis ca cei de la Marvel nu au fost chiar atat de incantati de scenele de vis, cauzate in filme de Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).  O alta problema a fost cu subplotul lui Thor, cand acesta se intalneste Erik Selvig (Stellan Skarsgard) pentru a intra in detaliile visului sau apocaliptic. Inca o problema a fost faptul ca Marvel nu a fost de acord cu scena fermei lui Hawkeye si cu familia sa secreta.

"With the cave [sequence], it really turned into: they pointed a gun to the farm’s head. They said, ‘give us the cave or we’ll take out the farm."

Wheadon a admis ca scena dintre Thor si Erik a fost editata intr-un mod sever. El a mai adaugat ca acestea au fost decat cateva dintre "micile probleme" de multe ori acestea escaladand dar totusi in final mereu se rezolvau intr-un "mod civilizat".
Desi scenele de vis au oprit putin actiunea filmului, am putea spune ca au fost niste aditii aduse perfect filmului, aratand o parte mai profunda si mai intima a fiecarui avenger.

Personal vorbind ce ma arde pe mine este faptul ca mi se pare usor deranjat faptul ca Marvel isi poate baga coada si poate sacrifica scena profunde pentru a favoriza scene cu mai multa actiune.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu